“Ni en la història, ni en cap altra ciència les causes es pressuposen, es busquen”
Marc Bloch


dimecres, 16 de febrer del 2011

BURROCRÀCIA !

Notícia UdG: Una nova normativa interna especifica al personal de les secretaries acadèmiques que no poden compulsar documents que no s'hagin expedit a cada Facultat o Escola on es troba cada secretaria. És a dir, que quan hom vol compulsar un document per l'escola de Postgrau no pot adreçar-se a la secretaria acadèmica de Lletres.
Això és el que diu el personal de les secretaries acadèmiques als professors i estudiants que s'hi adrecen. El que és més enervant és que quan el document no ha estat expedit per la Universitat de Girona el rebutgen directament encara que sigui per entregar a un organisme de la UdG. L'experiència que corrobora aquesta afirmació ens ha demostrat que el funcionari tarda més a anunciar a l'interessat que no pot fer el certificat que el temps que tardaria en fer-lo.
Per justificar aquesta ineptitud la formula definitiva passa per posar en dubte la veracitat del document original. Amb això s'espolsen totes les puces i es queden tan amples !

Realment és necessari marejar d'aquesta manera la comunitat universitària !? La incongruència de la normativa es conjuga en aquest cas amb la deshumanització. Fins i tot els caixers automàtics són més receptius, com a mínim aquests actualitzen la llibreta encara que no estiguis a la teva oficina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada