“Ni en la història, ni en cap altra ciència les causes es pressuposen, es busquen”
Marc Bloch


dimarts, 17 de maig del 2011

DEMAGÒGIA SOBRE LES OPOSICIONS A ENSENYAMENT

Després que aquest matí s'hagi donat a conèixer que el govern espanyol no recorrerà les oposicions convocades per la conselleria d'ensenyament el portaveu del govern, Francesc Homs, s'ha ventat de la capacitat negociadora de la Generalitat. Fins i tot s'ha atrevit a dir que no es convoquen més places com voldria CIU perquè aleshores el govern central tornaria a tombar la convocatòria.

SUPÈRBIA I DEMAGÒGIA. Les places convocades les assignà la conselleria d'ensenyament per voluntat pròpia i conscient que reduïa quantiosament les xifres que s'havien anunciat la tardor passada. Tot plegat fa tot l'efecte de ser una maniobra plenament electoralista per evitar qualsevol sotrac a les eleccions municipals del proper diumenge. Entre línies circula el rumor que només s'atorgarà plaça als interins i que la resta de les places convocades seran declarades desertes.

Si aquesta possibilitat es confirma, una vegada més la política dels fets consumats s'haurà imposat a la política dels somriures i les promeses.

1 comentari:

  1. Quanta raó tens...estic apuntat a les opos però realment no he perdut ni un segon a estudiar-les, fan perdre les ganes de dedicar-te a la docència, que per decret donin plaça als interins crònics o bé, sinó són capaços de poder-se treure unes opos que es dediquin a una altre cosa, i deixin lloc a gent nova i amb ganes, però no donin falses esperances, convocant unes opos de fireta, ja que tothom sap per qui seran les places.

    ResponElimina