“Ni en la història, ni en cap altra ciència les causes es pressuposen, es busquen”
Marc Bloch


dijous, 7 d’abril del 2011

"Ensenyament garanteix el manteniment de la plantilla docent actual"

Amb aquest titular la conselleria d'ensenyament vol destacar que no es perdran mestres pel curs vinent. Ara bé, si es manté la plantilla i es convoquen un 60% menys de places a les oposicions a secundària això només significa que augmentarà encara més el nombre de professors interins. Precisament la taca negre més important dins del personal docent.

Això és el que diu la conselleria:
 
El Departament d'Ensenyament de la Generalitat garanteix el manteniment de la plantilla docent actual. El Departament assegura l'estabilitat dels col·lectius docents ja que es treballa perquè el curs vinent es mantingui el mateix dimensionament de la plantilla docent actual.

El Departament, en compliment de l'article 37 de l'EBEP de la llei 7/2007, ha previst mantenir una reunió amb la mesa sectorial docent la setmana de l'11 d'abril per presentar-los la proposta de plantilla docent per al curs 2011-2012 on es veurà reflectida aquesta intenció. En la trobada es presentaran distintes mesures en matèria de personal docent no universitari per afrontar l'actual situació de crisi econòmica que proposarà el Departament i que han de servir per obrir un procés de negociació amb la representació sindical. La voluntat de la conselleria és assolir un acord amb els representants dels docents. 
 
La següent qüestió és, si no es retalla la plantilla però cal imposar la reducció del 10% al pressupost què retallaran? Els sous? A part, és evident que els professors interins que aniran en augment no cobren el mateix que els fixes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada